suport

asistenta profesionala si suport tehnic

Pe langa produsele si solutiile pentru protectia anticoroziva, un adevarat beneficiu pentru clienti, investitori si proiectanti, il reprezinta serviciile de asistenta si suport tehnic oferite de compania noastra.

 

Asiguram servicii profesionale in toate stadiile unui proiect. De la stadiul initial de proiectare, asistam si sfatuim proiectantii, arhitectii si investitorii in alegerea solutiei cele mai eficiente pentru protectia anticoroziva. In stadiul de executie, consultam clientii nostri, producatorii si executantii cu privirea la metodele de aplicare ale produselor malchem, astfel incat executantul sa poata folosi aceaste produse de o maniera eficienta si sigura. Dupa finalizarea proiectelor, ramanem alaturi de clientii si investitorii nostri prin serviciile de garantie si post-garantie.

 

In cadrul servicului de asistenta, oferim consultanta profesionala, suport tehnic avizat si asistenta in locatiile indicate de client (la punctele de lucru, santiere, fabrici etc.):

 

  • Consultanta
  • Expertiza tehnica
  • Suport tehnic (metode de aplicare si eficientizare a procesului de aplicare)
  • Training si supraveghere a personalului direct de productie (vopsitori) si a personalului tehnic
  • Servicii de  garantie si post-garantie.

 

Toate serviciile sunt asigurate de expertii nostri, personal tehnic si specialisti cu experienta vasta in domeniul protectiei anticorozive.

 

Suntem convinsi ca oferim clientilor nostri cel mai ridicat standard de servicii din domeniul nostru de activitate.

beneficiati de suportul nostru

producatori, executanti si aplicatori

 

Va recomandam cu incredere sa incercati produsele noastre gratuit (avem produse disponibile pentru probe, teste), profitand de asemenea, de serviciile de asistenta si suport tehnic. Putem efectua impreuna probele si testele produselor MALCHEM, in locatia dumnevoastra.

 

proiectanti si ingineri, investori si clienti individuali

 

Va ajutam la alegerea celui mai bun sistem de protectie anticoroziva pentru noi investiti si deasemenea efectuam expertize pentru proiecte de reabilitare. Vom pregati instructiuni detaliate pentru aplicarea sistemelor propuse.


aplicati